You are here

Yritys

Oranta Equestrian on nuori yritys täynnä intoa, suurella visiolla

 

Twydil

 

Oranta Equestrian on vuonna 2010 perustettu hevosalan yritys. Vuonna 2014 koimme suurimman muutoksen ostettuamme eQ-Kemppi lisäravinne liiketoiminnan ja nimi muuttui eQ-Orannaksi. eQ-Oranta on hevosten lisäravinteiden valmistaja ja maahantuoja. eQ- Orannan saman nimisen tuoteperheen lisäksi meillä on sveitsiläisen huippumerkin Twydilin maahantuonti Pohjoismaissa, Baltiassa ja Venäjällä.  

 

TWYDIL maahantuoja

TWYDIL-tuotteet perustuvat useiden yliopistojen kanssa yhteistyössä tehtyyn pitkäaikaiseen tutkimukseen. Raaka-aineiden valinnoissa käytetään korkeimpia laatukriteerejä (mm. lääketeollisuuden PIC- ja G.M.P-vaatimukset), jotka takaavat parhaan mahdollisen puhtauden, korkean biologisen tehokkuuden sekä hyvän säilyvyyden. TWYDIL on tunnettu maailmanlaajuisesti, ja myydään yli 70 maassa, ja löytyvät useiden menestyneiden valmentajien talleista.

Toimistusjohtaja Joonas Oranta

Yrityksemme toimitusjohtaja Joonas Oranta on kansainvälisen tason esteratsastaja. Ymmärrys hevosen ruokinnan, hyvinvoinnin ja suoritustason yhteydelle on karttunut vuosien varrella ja Joonas on työskennellyt monen maailman huippuratsastajan kanssa mm. Meredith Michaels-Beerbaumin ja Markus Beerbaumin tallilla. Tällä hetkellä Joonas kilpailee pääosin Suomesta käsin, keskittyessään enemmän yritystoimintaan.

Hevosten parhaaksi

eQ-Oranta pyrkii tuottamaan kokonaisvaltaista palvelua hevosesi hyvinvoinnin edistämiseksi. Teemme ruokintasuunitelmia ja haluamme olla ennen kaikkea yhteistyökumppani, jonka kanssa yhdessä voimme kehittää hevosta eteenpäin jotta se voi saavuttaa maksimaalisen suoritustasona. Ota yhteyttä niin mietimme miten voimme palvella juuri sinua ja hevostasi!

 

 

Uutiset

20.05.2017
After a successful test period 2016 with a group of his horses Peter Untersteiner,
The Trainer of the year 2016 in Sweden, is very satisfied and now, from today,
...
25.10.2016

Yhteistyöratsastajillemme hienoja voittoja ja sijoituksia Helsinki International Horse Showsta! Menestystä tuli sekä kansallisissa että kansainvälisissä este- ja koululuokissa. Paljon onnea!!!

 

Torstai...